Настаняване

Хотелски комплекс „Свети Георги Палас“ разполага с 54 двойни стаи /стандарт и супериор/, 17 студиа, 72 едноспални апартамента и 3 мезонета. Помещенията са просторни и уютни, което гарантира Вашият комфорт, пълноценна почивка и може напълно да задоволи нуждите на всеки един клиент.

Галерия на хотела

Двойни стаи /стандарт и супериор/:

Стаите са оборудвани с две единични легла и разтегателен фотьойл /в стаите стандарт/, и разтегателен диван или фотьойл /в стаите супериор/. Всяка стая разполага с модерна мебелировка, климатик, телевизор с цифрова телевизия и интернет /срещу заплащане/.

Галерия на стаи

Студиа:

Студиата са оборудвани с голяма спалня и разтегателен фотьойл. Във всяко от тях има дневна, оборудвана с кухненски бокс, кът за хранене, климатик, телевизор с цифрова телевизия и интернет /срещу заплащане/.

Галерия на студиа

Апартаменти:

Апартаментите се състоят от спалня със стандартно двойно легло и дневна с разтегателен диван и трапезария с кухненска маса и столове. Всеки апартамент разполага с просторна тераса, климатик, телевизор с цифрова телевизия и интернет /срещу заплащане/.

Галерия на апартаменти

Комфортно и стилно обзаведените помещения ще Ви дадат усещане за уют, спокойствие и пълен отдих! Вашето удобство е гарантирано, а персонала винаги ще изпълни Вашите желания без компромис, с учтивост и усмивка.

Настаняването в хотела се извършва след 14:00 часа в деня на пристигане, а освобождаване на помещенията – до 12:00 часа в деня на напускане на хотела.

  Двойна стая стандарт Двойна стая супериор двойна стая без балкон Студио Апартамент
/фамилна стая/
Брой

33

10

11

17

72

Максимално настаняване

2+1

2+2

2

2+1

2+2

Минимално настаняване

1

2

1

2

2

  • 0554 81030
  • 0879 017 582
  • 0879 017 585
  • info@stgeorgepalace.com

Промоции