Saint George Palace Saint Vlas Saint George Resort
НАУЧЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА

Хотел „Свети Георги Палас“

Хотел „Свети Георги Палас“ е разположен на 300 м от бреговата ивица. Разполага с комфортни двойни стаи и модерно обзаведени едноспални апартаменти.

Хотелът е построен в разгърнат, средиземноморски стил. Намира се в непосредствена близост до цялото разнообразие от предлагани туристически забавления в курортите, но и достатъчно далеч от шума на нощния курортен живот.

„Свети Георги Палас“ е отлично място за семейна почивка, приятен уикенд с приятели или романтично бягство.

Прекрасен климат

Климатът в района е изключително здравословен. Този прекрасен курорт е чудесна комбинация от плаж и море в самото подножие на планината, което през последните години го превърна в модерна туристическа дестинация.

Градът  отдавна е популярен със смесения си средиземноморски климат – планинските и морски течения се комбинират, изчистват въздуха и правят района подходящ за лечение на множество белодробни заболявания.

Неслучайно още през далечната 1963 г. Свети Влас е обявен за климатичен морски курорт.

Невероятно място

През последните години инфраструктурата тук се развива много интензивно. Изградени са съвсем нови хотели, приятни крайбрежни заведения и не на последно място красивото яхтено пристанище.

Плажовете са 3, с обща дължина 1,5 км. Най-дълъг е централният плаж. На юг от него е малкият плаж ”Къмпинг”, а третият е близо до яхт-пристана ”Марина”.

Свети Влас, Слънчев бряг и Несебър заедно образуват най-големия летен туристически мегаполис в България, където всички видове развлечения и услуги са на разположение, и всеки вкус е взет под внимание!

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Релакс, спокойствие и
почивка

Хотелски комплекс „Свети Георги Палас“ разполага с:

  • 54 двойни стаи /стандарт и супериор/
  • 72 едноспални апартамента
  • 17 студиа
  • 3 мезонета

Помещенията са просторни и уютни, което гарантира Вашия комфорт, пълноценна почивка и може напълно да задоволи нуждите на всеки един клиент.